Počet záznamů: 1  

Bibliotheque de la Compagnie de Jésus

  1. F II43/10
    Bliard, Pierre, 1852-1928

    Bibliotheque de la Compagnie de Jésus. Premiere partie, Bibliographie / par les Peres Augustin et Aloys de Backer. Seconde partie, Histoire / par le Pere Auguste Carayon : Nouvelle édition ; par Carlos Sommervogel, S.J. Strasbourgeois. Tome X, Tables de la premiere partie / par Pierre Bliard. -- 3. vydání. -- Libraire Alphonse Picard et fils : Libraire de la Société de l'École des Chartes et des Archives nationales 82, Rue Bonaparte, 82 [Abbeville] : [Imprimerie F. Paillart], MCMIX [=1909]. -- XL s., 1916 sl. -- Toto dílo začali poprvé vydávat bratři Augustin a Alois de Backer pod názvem "Bibliotheque des écrivains de la Compagnie de Jésus" v letech 1853-1861, Carlos Sommervogel s nimi začal spolupracovat od roku 1860 a v letech 1869-1876 pořídil nové doplněné vydání, třetí vydání rovněž od Sommervogela čítající 12 svazků vycházelo v letech 1890-1900 (svazek I-IX), X, XI a XII svazek byly vydány až po Sommervogelově smrti v letech 1909, 1932 a 1930. -- Životopis C. Sommervogela, rejstř. a tab. k dílům I-IX. -- Resumé: Velmi užitečná zásadní příručka obsahující životopisy a bibliografie jezuitských spisovatelů. -- ISBN : (váz.).
    Sommervogel, Carlos, 1834-1902. de Backer, Augustin, 1809-1873. de Backer, Aloys, 1823-1883. Carayon, Auguste, 1813-1874. Libraire Alphonse Picard et fils. Libraire des Archives nationales et de l'École des chartes. F. Paillart (tiskárna, Abbeville, Francie)

    jezuité * spisovatelé * biografie * bibliografie * bibliografie autorských skupin * bibliografický soupis * biografický slovník * knihovnické příručky
    27-789.5. 808.1. (092). (031)
    Jezuité. - kolej Bohosudov

    Sign. F II 43/10: Černá celoplátěná vazba
    Sign. F II 43/10: Na titulním listu modré kulaté razítko bohosudovské jezuitské koleje "Bibl[iotheca] Coll[egii] S[ocietatis] J[esu] Mariaschein"

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.