Počet záznamů: 1  

Listy filologické

  1. Q 1 E 15, KaG XXXII B 17, O 15 E 4
    Hujer, Oldřich, 1880-1942

    Listy filologické. -- Ročník 63, číslo 1-6 (1936). -- V Praze : Jednota českých filologů, 1936. -- Tiskem Československé grafické unie. -- 518 stran : ilustrace ; 24 cm. -- Čtyři čísla v šesti sešitech. - Čb. fotografie a portréty. - Bibliografické odkazy. - Francouzské resumé. - Stránkováno průběžně. -- Odpovědní redaktoři O. Hujer, M. Hýsek a B. Ryba. - Přílohu Hlídku archeologickou (roč. 9) řídí A. Salač. -- Obsahuje bibliografické údaje. -- Resumé: Významný český filologický časopis zaměřený především na diachronní otázky zkoumání české i světové literatury a jazyků, obsahoval zasvěcené jazykovědné i literárněhistorické studie, posudky a zprávy z odborného života. - (kkper). -- 1, 2-3, 4-5, 6. -- ISSN : 0024-4457.
    In: Listy filologické. -- svazky. -- ISSN 0024-4457.
    Hujer, Oldřich, 1880-1942. Hýsek, Miloslav, 1885-1957. Ryba, Bohumil, 1900-1980. Salač, Antonín, 1885-1960. Jednota českých filologů. Československá grafická unie (tiskařství a nakladatelství)

    Beneš Třebízský, Václav, 1849-1884 - prozaik, katolický kněz * Třanovský, Jiří, 1592-1637 - český evangelický kněz * literatura * česká literatura * filologie * filologie * filologické studie * filologická bádání * literární studie * literární historie * klasická latinská literatura * klasická řecká literatura * latinská literatura * antická literatura * středověká literatura * r. 1936 * odborný časopis * české časopisy
    821.162.3-92. 821.162.3. 80. 821.14. 821.124

    Sign. Q1 E15: černá poloplátěná vazba se zlaceným hřbetním názvem
    Sign. KaG XXXII B 17: Nekompletní nesvázaný ročník (chybí číslo 1), s obálkami. - Očtený stav.
    Sign. O15 E4: černá poloplátěná vazba, zlacený hřbetní název; kompletní ročník bez obálek, na konci svazku vevázána Výroční zpráva Jednoty českých filologů za správní rok 1935-36 (7 s.)
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.