Počet záznamů: 1  

O českém houslistovi Ferdinandu Laubovi dokumenty

  1. Topič 0533
    Kalvoda, Alois, 1875-1934

    O českém houslistovi Ferdinandu Laubovi dokumenty / sestavil a vlastním nákladem vydal Alois Kalvoda. -- Na Křivoklátě : vlastním nákladem (Alois Kalvoda), 1912 (Král. Vinohrady :. -- Knihtiskárna Novotný a Misák). -- 130 s., [4] l. obr. příl. : il., portréty, faksimile ; 18 cm. -- Zdobená obálka. - Tiskárna. - Titulní list. - Četné černobílé fotografie a reprodukce. - Vložené nestránkované 3 rozkládací přílohy a 1 nalepená na kartonu. - Poznámky pod čarou. - Kalendárium. - Zdobné koncové viněty. - Doslov. - Obsah. - Tiskárna na zadní straně obálky. -- Další variantní název: O českém houslistovi Ferdinandu Laubovi : dokumenty. -- ISBN : brož.
    Kalvoda, Alois, 1875-1934. Knihtiskárna Novotný a Misák (Praha, Česko)

    Laub, Ferdinand, 1832-1875 - houslista * česká literatura * studie * monografie * čeští hudebníci * houslisté * Laub F. * obrazové přílohy * fotografie
    821.162.3. 311.213.6. 78.071.1. 78-051. 929. 77

    U sign. Topič osobní knihovna Topiče a Milady Blekastad.
    U sign. Topič 0533 (brožovaný výtisk) papírová obálka z tužšího papíru se zlacenou ražbou oválného rámečku a s bílým textem. - Na rubu nalepeno ex libris. - Vakát. - Patitul. - Tiskárna proti tiulu. - Titulní list se secesní vinětkou. - Četné černobílé reprodukce a fotografie, některé v textu. - Vložené nestránkované 3 rozkládací přílohy (vysvědčení, dopis, rodokmen) a 1 nalepená na kartonu (parte). - Poznámky pod čarou. - Kalendarium. - Zdobné koncové viněty. - Doslov. - Obsah. - Tištěno na hlazeném papíru; jedna rozkládací příloha na ručním. - Tiskárna zlaceně na zadní straně obálky.
    U sign. Topič 0533 ex libris: "Ex libris Milada Topičová". Obálka v místech přesahující blok listů zohýbaná, jinak zachovalý výtisk.
    Rozsah: 130, [6] s., [4] l. obr. příl.
    Rozměr: 17,5 cm

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.