Počet záznamů: 1  

Kulinární kultura Slezska a střední Evropy

  1. C12c 5067
    Korbelářová, Irena, 1963-

    Kulinární kultura Slezska a střední Evropy : východiska, metody, interdisciplinarita / Irena Korbelářová a kolektiv ; grafický návrh, sazba a obálka Aleš Orlík. -- Vydání první. -- Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2015. -- X-MEDIA servis s.r.o. -- 271 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 24 cm. -- Ilustrace na obálce. - Převážně barevné fotografie a faksimile. - Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy. - Částečně polský text, anglické resumé. -- ISBN : 978-80-7510-176-1 (brožováno).
    Orlík, Aleš, 1974-. Slezská univerzita v Opavě

    gastronomie * dějiny * slavnostní hostiny * kulinární kultura * každodenní život * jídelníček * kultura stolování * střední Evropa * Slezsko * kolektivní monografie
    394.1. 94. (437.33). 641/642(091). (4-191.2). (437.33+438). (048.8:082)

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.