Počet záznamů: 1  

Goya, čili, Trpká cesta poznání

  1. R&AHamanovi 1214
    Feuchtwanger, Lion, 1884-1958

    Goya, čili, Trpká cesta poznání / Lion Feuchtwanger ; z německého originálu Goya oder Der arge Weg der Erkenntnis ... přeložili Emanuel Tilsch a Emanuela Tilschová. -- Vydání šesté (v Odeonu první). -- Praha : Odeon, 1969. -- Praha : Rudé právo, tiskařské závody. -- 508 strany ; 21 cm. -- (Spisy Liona Feuchtwangera ; svazek devátý). -- Poznámku editora napsal Valter Feldstein. -- Vysvětlivkami opatřil Eduard Hodoušek. -- Obálku a vazbu navrhl Jiří Balcar. -- Graficky upravila Ludmila Zapletalová. -- Náklad 40000 výtisků. -- V tiráži: "Vydal Odeon, nakladatelství krásné literatury a umění, n. p. ... v redakci krásné literatury". -- Obálkový název: Goya. -- ISBN : (Vázáno).
    Tilsch, Emanuel, 1906-1990. Tilschová, Emanuela, 1904-1974. Feldstein, Valter, 1911-1970. Hodoušek, Eduard, 1921-2004. Balcar, Jiří, 1929-1968. Zapletalová, Ludmila. Odeon (nakladatelství). Rudé právo (tiskárna)

    Goya, Francisco de, 1746-1828 - španělský malíř a rytec, i karikaturista * německá literatura * próza * román * Feuchtwanger L. * španělské výtvarné umění * Goya F. * životopisný román * český překlad * Tilsch E. * Tilschová E. * r. 1969
    821.112.2. 82-3. 82-31. 82-311.6. 929Goya, F.. (0:82-312.6). =030. 72/76(460). 82-312.6

    Knihovna R&A Hamanových - vázaný výtisk s obálkou. - Barevně zdobená obálka i na zadní straně. - Celoplátěná vazba s černou zdobnou ražbou i na zadní straně a též textem na hřbetu. - Upoutávka na knihu na přední záložce. - Nakladatelská značka. - Edice a nakladatelství. - Dvoubarevný titulní list. - Poznámka editora. - Vysvětlivky. - Edice nad tiráží. - Na zadním přídeští ediční seznam.
    Knihovna R&A Hamanových. - obálka zejména ve hřbetu mírně narušená, podlepovaná.
    Rozsah: 508, [4] s.
    Rozměr: 20,4 cm.
    Originál Goya oder der arge Weg der Erkenntnis vyšel poprvé v roce 1951.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.