Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. Názvové údajeNaše ryby a jich vhodná úprava / Anuše Kejřová ; podle vyzkoušených a osvědčených kuchařských receptů paní Anuše Kejřové, učitelky vaření a majitelky kuchařské školy, sestavil a napsal Vilém Em. Kejř
    Osobní jméno Kejřová, Anuše, 1874-1926 (Autor)
    Další autoři Kejř, Vilém Emil (Sestavovatel, kompilátor)
    Korp. L. Mazáč (nakladatelství) (Nakladatel, vydavatel)
    Československá grafická unie (tiskařství a nakladatelství) (Tiskař)
    NakladatelV Praze : L. Mazáč, 1935
    Výrobce(Československá grafická Unie)
    Rozsah203 - [I] s. ; 8°
    Klíčová slova kuchařské předpisy * kuchařské knihy * vaření
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Druh dok.monografie
    SignaturaHofmann 896

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.