Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. Názvové údajeDie Haus-Köchin, oder, Eine leichtfaßliche und bewährte Anweisung auf die vortheilhafteste und schmackhafteste Art die Fleisch- und Fastenspeisen zu kochen, zu backen und einzumachen : Tafeln nach der neuesten Art zu decken; nebst vielen andern nützlichen in der Haushaltung oft unentbehrlichen Sachen / durch vieljährige Erfahrung erprobt und verfaßt von Magdalena Dobromila Rettig
    Osobní jméno Rettigová, Magdalena Dobromila, 1785-1845 (Autor)
    NakladatelKöniggratz ; und Prag : gedruckt bei Johann Host. Pospjssil, wirkendem Mitgliede des böhmischen National-Museums 1843
    Rozsahxviii, 14 nečíslovaných stran, 384 stran ; 19 cm
    Klíčová slova jídla * kuchařské předpisy
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Druh dok.monografie
    SignaturaVMartínek 1604

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.