Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. Názvové údajeRybí kuchyně : úprava všech druhů ryb domácích i cizokrajných : návod, jak nejvhodněji za pokrm upravovati možno raky, žáby, hlemýždě, škeble [mušle], ústřice, želvy a j / Hana Dumková
    Osobní jméno Dumková, Hana, (Autor) 1847-1920
    Další autoři A. Reinwart (nakladatelství) (Nakladatel, vydavatel)
    NakladatelPraha : A. Reinwart, 1904
    Rozsah65 stran ; 8°
    Klíčová slova kuchařky * kuchařské knihy * kuchařské předpisy * kuchařské recepty * ryby
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Druh dok.monografie
    SignaturaHofmann 765

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.