Vytisknout
1. Auplné Uměnj Kuchařské, aneb, Pochopitedlný poukaz, kterak rozličné pokrmy, gak masyté tak postnj dobře připrawowati,neb strogiti se magj, a gichžto poznamenánj posléz stogjcý regstřjk ukáže
Názvové údaje | Auplné Uměnj Kuchařské, aneb, Pochopitedlný poukaz, kterak rozličné pokrmy, gak masyté tak postnj dobře připrawowati,neb strogiti se magj, a gichžto poznamenánj posléz stogjcý regstřjk ukáže / od Wáclawa Pacowského sepsané, zlepssené a po třetj wydané |
---|---|
Osobní jméno | Pacovský, Václav (Autor) |
Další autoři | Landfras, Josef, 1769-1840 (Nakladatel, vydavatel) |
Nakladatel | W Gindřichowě Hradcy : Wytisstěné u Jozefa Aloizya Landfrasa, 1827 |
Rozsah | 2, 274, 14 s. ; 18 cm |
Klíčová slova | česká literatura * kuchařky * kuchařské knihy * kuchařské recepty * kuchařské umění * jídla |
Počet ex. | 1, z toho volných 1 |
Druh dok. | monografie |
Signatura | L XIII e 31 |