Basket

  Untick selected:   0
  1. Title informationDie galante Zeit und ihre Ende : Piron, Abbé Galiani, Rétif de la Bretonne, Grimod de la Reynière, Choderlos de Laclos : mit einre Heliogravüre, einem Faksimile und zehn Vollbildern in Tonätzung / von Franz Blei
    Personal name Blei, Franz, 1871-1942 (Author)
    Další autoři Karásek ze Lvovic, Jiří, 1871-1951 (Inscriber)
    Corporation Bard, Marquardt & Co. (Publisher)
    Poeschel & Trepte (Leipzig) (Printer)
    PublicationBerlin : Bard, Marquardt & Co., [19--]
    ManufacturePoeschel & Trepte)
    Scope79 s., [19] příl. : il.
    Personal subjects Choderlos de Laclos, Pierre-Ambroise-François, 1741-1803 - francouzský spisovatel a novinář * Rétif de La Bretonne, Nicolas-Edme, 1734-1806 - francouszký spisovatel
    Keywords německá literatura * literární historie * eseje * esejistické texty * francouzští autoři * francouzští spisovatelé * rokoko * erotická literatura
    Copy cnt.1, currently available 1
    Document kindmonografie
    Call numberKaG IV C 84
    Die galante Zeit und ihre Ende

    book

  2. Title informationElementy knižní vazby / Jan Hybner (texty, koncepce, ilustrace a grafický návrh) ; grafická úprava, sazba, technické ilustrace a knižní vazba Jan Hybner
    Personal name Hybner, Jan, 1964- (Author) (Illustrator) (Book designer) (Compositor) (Binder)
    Další autoři Janďourek, Jaroslav, 1958- (Printer)
    Corporation Vysoká škola uměleckoprůmyslová (vydavatelství) (Publisher)
    Protisk (tiskárna, České Budějovice) (Printer)
    PublicationV Praze : Vysoká škola uměleckoprůmyslová, 2017
    ManufactureČeské Budějovice : Tiskárna PROTISK s.r.o.
    Scope123 stran : ilustrace ; 20 cm
    Keywords česká literatura * odborná literatura * učební texty * výukové materiály * knihařství * knihvazačství * knižní vazby * Vysoká škola uměleckoprůmyslová * Praha * Česko * r. 2017
    Copy cnt.2, currently available 2
    Document kindmonografie
    Call numberC12b 18996, LITb 01939
    Elementy knižní vazby

    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.