Number of the records: 1  

Studie a kritiky

  1. Title informationStudie a kritiky / Sainte-Beuve ; [přeložil a doslov napsal Václav Černý]
    Personal name Sainte-Beuve, Charles Augustin, 1804-1869 (Author)
    Další autoři Černý, Václav, 1905-1987 (Translator) (Author of afterword, colophon, etc.)
    Corporation Melantrich (nakladatelství) (Publisher)
    PublicationV Praze : Melantrich a. s., 1936
    Manufacture(Melantrich a. s.)
    Scope80, [4] s. ; 17,2 cm
    ISBN(váz.)
    Edition Kritická knihovna sv. 1
    Kritická knihovna, (Melantrich)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Language of the originalFrench
    Note Vazba. - Titulní list. - Poznámky. - Doslov. - Obsah. - Tiráž.
    Bibliografické odkazy.
    Binding inf.Obsahuje přív. 1. O francouzském verši / Paul Claudel
    Document kindmonografie
    Keywords francouzská literatura * francouzští spisovatelé * literární věda * dějiny literatury * stol. 19. * literární kritika * kritické rozbory * překlad * výbor
    UDC82.0 * 82(091) * 821.133.1-051 * 82.09 * =030 * 821.133.1 * 82.07 * 82.03
    Bound in/Published withO francouzském verši
    Uživatelské pole PNPC12a 2858 v knize exlibris V. Martínka. -- Knihovna Vojtěcha Martínka. - Obsahuje přív. 1. O francouzském verši / Paul Claudel.
    U sign. OŘíha 217 zelená plátěná vazba s ražbou na hřbetu. - Patitul. - Titulní list. - Poznámky. - Doslov. - Obsah. - Tiráž. - Mírně zašpiněná (?pře)vazba; zažloutlé listy místy se skvrnkami. Jinak zachovalý výtisk.
    Tiráž: "Kritická knihovna sv. 1. Saint-Beuve: Studie a Kritiky. Přeložil a doslov napsal Václav Černý. Vytiskl a vydal r. 1936 Melantrich a. s. v Praze."
    Signatura KaG XVI C2 110: Původní brož, obálka zachována, ale špinavá. - Očtený stav.
    Signatura KaG XVI C2 110: Přírůstkové číslo 595/36: koupeno v Melantrichu.
    Studie a kritiky

    book

    Call numberTrack No.LocationInfo
    C12a 28581196/2004Sbírka
    OŘíha 2170505/2011Sbírka
    KaG XVI C2 110xxx/KAGSbírka

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.