Number of the records: 1  

Kniha veršů

  1. Title informationKniha veršů : 1902 / Julius Skarlandt
    Personal name Skarlandt, Julius, 1879-1950 (Author) (Dedicator)
    Další autoři Theer, Otakar, 1880-1917 (Author of introduction)
    Beneš Buchlovan, Bedřich, 1885-1953 (Donor) (Former owner) (Inscriber)
    Lipanská, Marie (Donor)
    Karásek ze Lvovic, Jiří, 1871-1951 (Dedicatee)
    Corporation Alois Šašek (nakladatelství a knihtiskárna) (Publisher)
    PublicationVelké Meziříčí : Alois Šašek, 1903
    Scope46, [2] s.
    ISBNbrož.
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Note Zelená typograficky řešená obálka. - Informace o dalších dílech autora. - Předmluva O. Theera.
    Annotation(dedkg)
    Document kindmonografie
    Keywords česká literatura * česká poezie * přelom 19. a 20. stol. * dekadence * melancholie
    UDC821.162.3 * 821.162.3-1 * 159.974
    Former owners Beneš Buchlovan, Bedřich, 1885-1953
    Beneš Buchlovan Bedřich 1885-1953
    Uživatelské pole PNPSignatura KaG V23 A 158: Původní brož, obálka zachována, ale silně poškozena v oblasti hřbetu (téměř roztržena na dvě polovice a oddělena od knižního bloku). - Brož silně uvolněna. - Špatný stav.
    Signatura KaG V23 A 158: Na titulním listu podpis Bedřicha Beneše Buchlovana a přes něj razítko "Bedřich Maria Beneš" doplněné číslem 998. - Přírůstkové číslo 640/53: Dar Bedřicha Beneše Buchlovana.
    Signatura KaG LIX B2 15: Původní brož, obálka zachována. - Očtený stav.
    Signatura KaG LIX B2 15: Na titulním listu rukopisná dedikace Julia Skarlandta Jiřímu Karáskovi ze Lvovic: "Vzácnému umělci panu Jiřímu ze Lvovic oddaně Julius Skarlandt Praha 21/VIII 903." - Přírůstkové číslo 3495/51: dar Marie Lipanské.
    U sign. KaG LIX B2 15: Na titulním listu dedikace perem: "Vzácnému umělci panu Jiřímu ze Lvovic oddaně Julius Skarlandt Praha 21/VIII 903."
    Kniha veršů

    book

    Call numberTrack No.LocationInfo
    KaG V23A 158640/53Sbírka
    KaG LIX B2 15xxx/KAGSbírka

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.