Number of the records: 1  

Listy filologické

  1. Title informationListy filologické
    Další autoři Hujer, Oldřich, 1880-1942 (Redactor)
    Jiráni, Otakar, 1879-1934 (Redactor)
    Jakubec, Jan, 1862-1936 (Redactor)
    Corporation Jednota českých filologů (Publisher)
    Česká grafická unie (tiskárna a nakladatelství) (Printer)
    Roč., čísloRočník 52, číslo 1-6, 1925
    PublicationV Praze : nákladem Jednoty českých filologů, 1925
    ManufactureTiskem České grafické unie
    Scope390, viii stran
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Note Šest čísel ve čtyřech sešitech. - U čísla 6 vyšla Výroční zpráva Jednoty českých filologů v Praze za správní rok 1924-25 (13 s.) a rejstřík ročníku. - Resumé francouzsky.
    1, 2-3, 4-5, 6
    Poznámka o dalších původcíchOdpovědní redaktoři O. Hujer, J. Jakubec a O. Jiráni.
    AnnotationVýznamný český filologický časopis zaměřený především na diachronní otázky zkoumání české i světové literatury a jazyků, obsahoval zasvěcené jazykovědné i literárněhistorické studie, posudky a zprávy z odborného života. - (kkper)
    Document kindPERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    Periodicita6x ročně
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické údaje a rejstřík ročníku
    Parent Listy filologické
    Personal subjects Marek, Antonín, 1785-1877 - čes. katolický kněz, básník, lexikograf, filozof, překladatel * Šmilovský, Alois Vojtěch, 1837-1883 - beletrista
    Keywords česká literatura * dějiny české literatury * česká literární věda * literární historie * filologie * česká klasická filologie * filologická bádání * filologické studie * jazykověda * r. 1925 * české časopisy
    UDC821.162.3 * 821.162.3(091) * 821.162.3-92 * 80 * 8
    Uživatelské pole PNPSign. KaG XXXII B 6: Kompletní nesvázaný ročník, obálky zachovány, ale potrhány. - Silně očtený stav.
    journal

    journal

    Call numberTrack No.LocationInfo
    KaG XXXII B 6xxx/KAGSbírka
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.