Number of the records: 1  

Česká literatura

  1. Title informationČeská literatura : časopis pro literární vědu
    Další autoři Šámal, Petr, 1972- (Publishing director)
    Corporation Ústav pro českou literaturu (Akademie věd ČR) (Publisher)
    PBtisk (tiskárna) (Printer)
    Roč., čísloRočník 55, číslo 1-6, 2007
    PublicationPraha : Ústav pro českou literaturu AV ČR, 2007
    ManufacturePříbram : PBtisk
    Scope916 stran : ilustrace ; 20 cm
    ISSN0009-0468
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Note Čb. ilustrace. - Anglická resumé.
    1, 2, 3, 4, 5, 6 + obsah 55. ročníku
    Poznámka o dalších původcíchVedoucí redaktor: Petr Šámal
    Redakce: Marie Havránková, Jan Linka, Jan Matonoha
    Redakční kruh: Petr A. Bílek, Jiří Holý, Pavel Janáček, Jan Malura (do 3), Tomáš Pavlíček, Zbyněk Sedláček, Zuzana Urválková
    Redakční rada: Petr Čornej, Tomáš Glanc, Daniela Hodrová, Milan Jankovič, Pavel Janoušek, Tomáš Kubíček, Dagmar Mocná, Stefan M. Newerkla, Jan Malura (od 4), Zdeněk Pešat, Václav Petrbok, Jiří Pokorný, Herta Schmid, Jiří Trávníček, Dalibor Tureček (do 3), Peter Zajac
    Document kindPERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    Periodicita6x ročně
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy a bibliografii
    Parent Česká literatura
    Keywords literární věda * česká literatura * studie * dokumenty * kritiky * recenze * r. 2007 * odborný časopis
    UDC821.162.3.09 * (048.8) * (044.2) * 070.447
    Uživatelské pole PNPSign. Aa 2497: volná nesvázaná čísla v deskách, přiložen obsah ročníku; kompletní ročník.
    Sign. Aa 3041: v čísle 2 na str. 274-278 recenze "Rozhovory o různém, nebo různost rozhovorů?" / Aleš Haman. - Volná nesvázaná čísla v deskách; nekompletní ročník - chybí číslo 3, přiložen obsah ročníku. - Knihovna R. a A. Hamanových
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    journal

    Call numberTrack No.LocationInfo
    Aa 24973785/2014Sbírka
    Aa 30411474/2017Sbírka
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.