Number of the records: 1  

Litteraria Pragensia

  1. Title informationLitteraria Pragensia : Studies in Literature and Culture
    Další autoři Procházka, Martin, 1953- (Editor)
    Corporation Univerzita Karlova. Ústav anglistiky a amerikanistiky (Publisher)
    Roč., čísloročník 17, číslo 33-34, 2007
    Další var.názvyČíslo 33 Samuel Beckett: Textual genesis and reception
    Číslo 34 Ghosts, spirits, spectres
    PublicationPraha : Ústav anglistiky a amerikanistiky FF UK, 2007
    Scopeil., faksim.
    ISSN0862-8424
    CountryCzech Republic
    LanguageEnglish * German
    Note Čb. fotografie a faksimile. - Anglický a německý text. - Obsahuje bibliografické odkazy. - Poznámky o autorech. - Monotematicky zaměřená čísla: Samuel Beckett: Textual genesis and reception (33); Ghosts, spirits, spectres (34).
    Vedoucí redaktor: Martin Procházka
    Redakce: Anna Housková (33), Zdeněk Hrbata, Ondřej Pilný, Louis Armand (34)
    Redakční kruh: Louis Armand (33), Jan Čermák, Milan Exner (34), Stéphane Gailly (34), Anna Housková (34), Oldřich Král (33), Andrew J. Mitchell (34), Jiří Pelán, Miroslav Petříček, Martin Putna (33), Sam Slote (34), Jiří Stromšík, Zdeněk Stříbrný, Clare Wallace (34).
    Redakční rada: Ellen Berry, Christoph Bode, Arthur Bradley (34), Francis Claudon, Charles Crow, Werner Huber (34), Malcolm Kelsall, Mária Kurdi (34), Randolph Starn, Timothy Webb
    33 - Samuel Beckett: Textual genesis and reception, 34 - Ghosts, spirits, spectres
    Document kindPERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    Periodicita2x ročně
    Parent Litteraria Pragensia
    Personal subjects Beckett, Samuel, 1906-1989 - irský dramatik a prozaik
    Keywords literatura * světová literatura * literární teorie * literární komparatistika * studie * r. 2007 * odborný časopis
    UDC82.0 * 82.091 * 008 * 821(100)
    Uživatelské pole PNPSign. Aa 2512: volná nesvázaná čísla v deskách
    journal

    journal

    Call numberTrack No.LocationInfo
    Aa 25120173/2015Fond
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.