Number of the records: 1  

Oslí kůže

  1. Title informationOslí kůže = Le peau de chagrin / Honoré de Balzac ; [přeložil Bohumil Štěpánek]
    Personal name Balzac, Honoré de, 1799-1850 (Author)
    Další autoři Štěpánek, Bohumil, 1902-1985 (Translator)
    Corporation Melantrich (nakladatelství : 1910-1950) (Publisher) (Printer) (Printer of plates)
    PublicationV Praze : Melantrich a. s., 1934
    Manufacture(Melantrich a. s.)
    Scope253 s. ; 20 cm
    ISBN(váz.)
    Edition Melantrichovy knižnice / redigované F. X. Šaldou svazek LXXVI. (brož. 180-181)
    Melantrichova knižnice, (Melantrich)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Language of the originalFrench
    Note Fotoobálka. - Na záložkách upoutávka. - Zdobená vazba. - Edice. - Titulní list. - Obsah. - Nad tiráží edice. - Na zadní straně obálky nakladatelské upoutávky.
    Z tiráže: "Mimo vydání obyčejné vyšlo 10 číslovaných výtisků na ručním papíře Vergé Blanc a 20 výtisků na imitaci japanu."
    Document kindmonografie
    Translation ofLe peau de chagrin
    Keywords francouzská literatura * próza * Balzac H. de * román * překlad * pohádka
    UDC821.133.1 * 82-3 * 82-31 * =030 * 82-34
    Uživatelské pole PNPU sign. P 100 d 36 (vázaný výtisk) fotoobálka (?Toyen - neuvedeno), typizovaná edice. - Na přední záložce upoutávka na knihu. - Světle žlutá plátěná typizovaná vazba s černou ražbou značky (MK) a textem na hřbetu, vínově červená stříkaná horní ořízka. - Nakladatelská značka bez devízy. - Edice. - Titulní list. - Obsah. - Edice nad tiráží. - Na zadní záložce upoutávka na jiný titul. - Na zadní straně obálky nakladatelské upoutávky na jinou edici.
    U sign. P 100 d 36 obálka mírně zašpiněná, místy narušená, podlepovaná; jinak zachovalý výtisk.
    Rozsah: 253, [3] s.
    Rozměr: 19,5 cm
    Originál Le peau de chagrin vyšel v roce 1831.
    Oslí kůže

    book

    Call numberTrack No.LocationInfo
    P 100 d 365737/66Fond

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.