Number of the records: 1  

Die Genese der semantischen Kunstauffassung in der modernen tschechischen Ästhetik

  1. Title informationDie Genese der semantischen Kunstauffassung in der modernen tschechischen Ästhetik / Oleg Sus
    Personal name Sus, Oleg, 1924-1982 (Author) (Inscriber) (Dedicator)
    Další autoři Blekastad, Milada, 1917-2003 (Dedicatee)
    Corporation Böhlau Verlag (Wien, Köln, Weimar) (Publisher)
    PublicationKöln ; Wien : Böhlau Verlag, 1972
    ScopeS. 202-224 ; 24 cm
    ISBNbrož.
    CountryGermany
    LanguageGerman
    Note Separát.
    Typografická obálka. - Text německy. - Poznámky pod čarou. - Nakladatelské upoutávky.
    Separát z: Die Welt der Slaven, Jahrgang XVII, Heft 1, 1972
    Separát z: Die Welt der Slaven, Halbjahresschrift für Slavistik, Jahrgang XVII, Heft 1, 1972
    Document kindPERIODIKA - Souborný záznam periodika
    Interrelated Works Die Welt der Slaven München : Otto Sagner, 1956-
    Personal subjects Zich, Otakar, 1879-1934 - estetik * Hostinský, Otakar, 1847-1910 - estetik, hudební vědec, teoretik
    Keywords česká literatura * česká literární věda * překlad * němčina * článek * Sus O. * česká estetika * Zich O. * Hostinský O. * r. 1972
    UDC821.162.3 * =030 * =112.2 * 82-92 * 78.01 * (437)
    Uživatelské pole PNPU sign. Topič osobní knihovna Topiče a Milady Blekastad.
    U sign. Topič 01828 (brožovaný výtisk) světle nazelenalá papírová obálka s dvoubarevným textem. - Na předním přídeští obálky obsah celého čísla. - Obsahuje separát od s. [201]-224. - Text německy. - Poznámky pod čarou. - Nakladatelské upoutávky na zadním přídeští a zadní straně obálky.
    U sign. Topič 0828 česká dedikace (modře, perem): "Paní dr. Miladě Blekastadové v úctě věnuje Oleg Sus 29/9/73"
    Rozsah: S. [201]-224
    Rozměr: 24 cm
    Die Genese der semantischen Kunstauffassung in der modernen tschechischen Ästhetik

    journal

    Call numberTrack No.LocationInfo
    Topič 08282995/2015Sbírka
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.