Number of the records: 1  

Nesmazatelná stopa

  1. Title informationNesmazatelná stopa : V. Nezvalova Třebíč 1968 : k desátému výročí básníkovy smrti / ediční poznámku napsal Milan Blahynka ; frontispis Michael Florian - reprodukce linorytu ; redakčně připravil Jiří Nevosad ; obálku a grafickou úpravu navrhl Vladimír Lavický
    Další autoři Blahynka, Milan, 1933- (Editor) (Author of afterword, colophon, etc.)
    Florian, Michael, 1911-1984 (Illustrator)
    Holub, Miroslav, 1923-1998 (Author)
    Nezval, Vítězslav, 1900-1958 (Author)
    Nevosad, Miroslav (Editor)
    Lavický, Vladimír, 1923-1997 (Bookjacket designer) (Book designer)
    Schmied, Jaromír (Former owner)
    Corporation Západomoravské muzeum (Třebíč, Česko) (Publisher)
    PublicationV Třebíči : Okresní knihovna ; Západomoravské muzeum ; Komise cestovního ruchu při ONV ; Jednotný klub pracujících, 1968
    Scope19 stran : ilustrace
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Note Do obálky volně vloženy nesešité archy. - Typograficky řešená obálka tištěná černě a hnědě. - Dekorativní předsádky. - Černý a hnědý tisk knihy. - Frontispis: reprodukce linorytu M. Floriana (portrét V. Nezvala). - Obsahuje úryvek z Podivuhodného kouzelníka a esej Proč milujeme Dostojevského V. Nezvala, úryvky z ohlasů na osobnost a dílo V. Nezvala, báseň M. Holuba a doslov M. Blahynky. - Úprava V. Lavického.
    Document kindmonografie
    Personal subjects Nezval, Vítězslav, 1900-1958 - básník, překladatel a prozaik * Dostojevskij, Fedor Michajlovič, 1821-1881 - ruský spisovatel
    Keywords česká literatura * česká poezie * čeští básníci * poetismus * ruská literatura
    UDC821.162.3 * 821.162.3-1 * 821.161.1
    Former owners Schmied, Jaroslav
    Uživatelské pole PNPSignatura C12b 16896: Původní podoba, zachovalý stav.
    Signatura C12b 16896: Vložen lístek "ze sbírky ing. Jaromíra Schmieda".
    Nesmazatelná stopa

    book

    Call numberTrack No.LocationInfo
    C12b 168961811/2016Sbírka

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.