Number of the records: 1  

Básníkovo slovo

  1. Title informationBásníkovo slovo : kritické studie / Albert Vyskočil
    Personal name Vyskočil, Albert, 1890-1966 (Author) (Dedicator) (Inscriber)
    Další autoři Hořejší, Jindřich, 1886-1941 (Dedicatee)
    Corporation Václav Pour (nakladatelství) (Publisher)
    Jan Mucha (Velké Meziříčí) (Printer)
    PublicationV Praze : Václav Pour, 1933
    ManufactureVe Val. Meziříčí : Jan Mucha
    Scope4 nečíslované strany, 196 stran ; 17 cm
    ISBN(Brožováno)
    Edition IV. svazek Pourovy Edice
    Pourova edice, (Pourova edice, Václav Pour)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Note Kromě výtisků na velínu vyšlo 25 ex. číslovaných na ručním, podepsaných autorem
    V úpravě autorově ...
    Document kindmonografie
    Par.titleKritické studie
    Subject headings literární kritika - Česko - 20. století
    Keywords česká literatura * Vyskočil A. * eseje * kritické studie * r. 1933
    Genre/form keywords studie
    Conspect82-9 - Literární kritika, věcná literatura a různé další žánry
    UDC821.162.3 * 82-4 * 82-95 * (437.3) * (048.8)
    URLhttp://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:3d66b080-472a-11ea-81b3-005056827e52
    Uživatelské pole PNPU sign. AHO (Archiv Hořejší) hnědá obálka z tužšího papíru s černým tiskem, opatřená celofánem, se záložkou. - Vakát. - Ediční značka (vepsaná dedikace). - Patitul. - Dvoubarevný titulní list s opakující se značkou. - Tištěná dedikace. - Poznámka. - Obsah. - Tiráž s edicí. - Bibliografie. - 2 vakáty. - Na zadní záložce ediční inzerce.
    U sign. AHO (Archiv Hořejší) dedikace (černě, perem): "Drahému kamarádu Jindřichu Hořejšímu jeho Albert Vyskočil. V Břevnově, 21. ledna ´934."
    U sign. AHO (Archiv Hořejší) celofán místy v krajích narušen, zažloutlé vakáty, částečně volné složky s nerovnými kraji.
    Rozsah: [4], 196, [12] s.
    Rozměr: 17 cm.
    Básníkovo slovo

    book

    Call numberTrack No.LocationInfo
    AHO 00320485/2021Sbírka

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.