Number of the records: 1  

Dopisy Otokara Březiny Anně Pammrové z let 1889-1905

  1. Title informationDopisy Otokara Březiny Anně Pammrové z let 1889-1905 / Otokar Březina ; k vydání připravil Jaroslav Křemen ; vyzdobil František Bílek
    Personal name Březina, Otokar, 1868-1929 (Author)
    Další autoři Křemen, Jaroslav (Editor)
    Bílek, František, 1872-1941 (Illustrator)
    Chalupný, Emanuel, 1879-1958 (Publisher)
    Corporation Melantrich (nakladatelství : 1910-1950) (Publisher)
    PublicationTábor : Emanuel Chalupný, 1936
    DistributionPraha-Smíchov : v komisi nakladatelství Melantrich a.s.
    Scope224 stran, 3 nečíslované listy obrazových příloh : portréty, faksimile ; 23 cm
    ISBN(Vázáno)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Note Zdobená obálka. - Frontispis. - Připomenutí vydavatelovo. - Úvod. - Dodatek. - Černobílé fotografie a faksimile rukopisů s popiskami v obrazové příloze na křídovém papíře. - Poznámky pod čarou. - Obsahuje biliografické odkazy.
    "Příloha k časopisu "Nová Říše"-- Rub titulního listu.
    "Nové vydání z r. 1936"--Tiráž.
    Document kindmonografie
    Obálkový názevListy Otokara Březiny Anně Pammrové
    Název na hřbetuDopisy O. Březiny A. Pammrové
    Personal subjects Březina, Otokar, 1868-1929 - učitel, básník, esejista, prozaik a myslitel * Pammrová, Anna, 1860-1945 - učitelka, beletristka, překladatelka
    Keywords čeští spisovatelé * české spisovatelky * korespondence * r. 1889-1905 * stol. 19.-20.
    UDC82-6 * (044) * 821.162.3-055.2 * 821.162.3-051
    Uživatelské pole PNPSign. Holman-Březina 251: Knihovna Petra Holmana. - Vázaný výtisk. - Polokožená převazba s raženým názvem na hřbetě. - Šedá horní ořízka. - Na začátku svazku špatně čitelný podpis a drobné ruční vpisky. - Na konci svazku vevázána přední strana původní obálky.
    Dopisy Otokara Březiny Anně Pammrové z let 1889-1905

    book

    Call numberTrack No.LocationInfo
    Holman-Březina 02511426/2022Sbírka

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.