Number of the records: 1  

Při sklence vína

  1. Title informationPři sklence vína : 1928 / J. S. Machar ; [v úpravě M. Kalába]
    Personal name Machar, Josef Svatopluk, 1864-1942 (Author)
    Další autoři Štorch-Marien, Otakar, 1897-1974 (Publisher)
    Kaláb, Method, 1885-1963 (Typographer)
    Corporation Aventinum (nakladatelství) (Publisher)
    Průmyslová tiskárna v Praze (Printer)
    PublicationPraha : Aventinum, 1929
    Manufacture(Průmyslová tiskárna)
    Scope200 s.
    ISBNbrož.
    Edition Aventinum sv. 227
    Macharovy spisy 48
    Aventinum, (Aventinum, Dr. Ot. Štorch-Marien) Spisy, Josef Svatopluk Machar (Aventinum, nakladatelství Dra Ot. Štorcha-Mariena)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Note Vysázeno písmem Slavoboje Tusara a v úpravě M. Kalába. - 50 výtisků na holandském papíře autor podepsal.
    Document kindmonografie
    Personal subjects Aleš, Mikoláš, 1852-1913 - malíř, kreslíř a ilustrátor * Masaryk, Tomáš Garrigue, 1850-1937 - politik, první čsl. president, filosof * Schwaiger, Hanuš, 1854-1912 - malíř, ilustrátor * Neruda, Jan, 1834-1891 - novinář, básník, prozaik, překladatel * Mráz, Stanislav, 1864-1918 - básník, dramatik * Zima, Stanislav, 1858-1938 - redaktor, básník, prozaik * Pelant, Karel, 1874-1925 - vydavatel, novinář, spisovatel, překladatel * Byron, George Gordon Byron, baron, 1788-1824 - anglický básník * Vasari, Giorgio, 1511-1574 - italský prozaik, historik výtvarného umění, malíř, architekt * Villon, François, asi 1429-asi 1463 - franc. básník
    Keywords česká literatura * česká kultura * vzpomínky * první republika * vzpomínky přátel * vzpomínky pamětníků * přelom 19. a 20. stol. * moderna
    UDC821.162.3 * 008(437)
    Uživatelské pole PNPSignatura KaG LXI 320: Původní brož, obálka zachována, ale silně poškozena v hřbetu. - Brož uvolněna. - Výtisk poškozen vodou.
    Signatura KaG LXI 320: Přírůstkové číslo: 52/67.
    book

    book

    Call numberTrack No.LocationInfo
    KaG LXI 32000xxx/KAGSbírka
    P 100 A 505198/66Sbírka

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.