Number of the records: 1  

Prsy Tiresiovy

  1. Title informationPrsy Tiresiovy : nadrealistické drama o dvou jednáních s prologem / Guillaume Apollinaire ; autorisovaný překlad Jar. Seiferta ; kresby J. Šíma ; titulní list, úprava a obálka Karel Teige
    Personal name Apollinaire, Guillaume, 1880-1918 (Author)
    Další autoři Seifert, Jaroslav, 1901-1986 (Translator)
    Šíma, Josef, 1891-1971 (Illustrator)
    Teige, Karel, 1900-1951 (Bookjacket designer) (Book designer)
    Corporation Jan Fromek (Praha) (Publisher)
    Kryl a Scotti (firma) (Printer)
    PublicationPraha : Jan Fromek, 1926
    ManufactureNový Jičín : Kryl a Scotti
    Scope71 stran : ilustrace ; 20 cm
    ISBN(Brožováno)
    Edition Edice Odeon ; 15. svazek
    Edice Odeon, (Odeon, Jan Fromek)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Language of the originalFrench
    Note Barevná zdobená obálka, úprava knihy (včetně modře a černě tištěného titulního listu) Karla Teigeho. - Černobílé ilustrace Josefa Šímy (jedna jako frontispis). - Na záložkách obálky seznam edice Odeon. - Ediční značka. - Předmluva autora. - Náklad 1000 číslovaných výtisků na japanu Banzay. - Sazba Haidukovým písmem. - Na zadní straně obálky modře tištěná značka Kmene.
    Document kindmonografie
    Keywords francouzská próza * dramata * divadelní hry * avantgarda
    UDC821.133.1-3 * (0:82-2)
    Uživatelské pole PNPVýtisk se sign. P 97 b 48 má číslo 274. - Původní obálka, výborný stav.
    Výtisk se sign. P 83 c 53 má číslo 45. - Zachovalá původní brož s nepoškozenou obálkou, pouze hřbet mírně natržen. - Volné složky.
    Výtisk se sign. P 45 e 102 má číslo 624.
    Výtisk se sign. Janeček 994 má číslo 4.
    Výtisk se sign. P 137 g 5 má číslo 462 na japanu Banzay.
    Retrokatalog
    Prsy Tiresiovy

    book

    Call numberTrack No.LocationInfo
    P 97 b 48xxxvypůjčený (do *21.05.2021)
    P 137 g 52924/81-k
    Janeček 9942611/84-d
    P 45 e 102116/74
    P 83 c 536012/62

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.