Number of the records: 1  

Herrn von Buffons Naturgeschichte der vierfüßigen Thiere

  1. Title informationHerrn von Buffons Naturgeschichte der vierfüßigen Thiere. Dritter Band
    Personal name Buffon, Georges-Louis Leclerc, comte de, 1707-1788 (Author)
    Další autoři Trassler, Josef Jiří, zemř. 1816 (Publisher)
    Corporation Museum Království českého (Praha, Česko) (Former owner)
    PublicationTroppau : Joseph Georg Traßler, 1785
    Scope300 s., xli-lvi l. obr. příl. : il.
    ISBN(váz.)
    CountryCzech Republic
    LanguageGerman
    Language of the originalFrench
    Note Německý text tištěný gotikou, latinský antikvou, arabská paginace ve vnějších horních rozích, signatury archů, poznámky pod čarou, stránkové kustody, ozdobné linky, verzály, šestnáct celostránkových kolorovaných rytin s vyobrazeními zvířat.
    Annotation(hbstt)
    Ownership hist.V knize signatury Musea království Českého a na titulním listu modré razítko "Vyřazeno z přebytečných výtisků bibliotheky Musea král. Českého". - Signatury PNP.
    Binding inf.Polokožená vazba na lepence se zlatě zlatě zdobeným hřbetem (a hřbetním názvem), červená stříkaná ořízka, vazba částečně otlučená a částečně poškozená hmyzem.
    Document kindstaré tisky
    Další var.názvyHerrn von Buffons Naturgeschichte der vierfüssigen Thiere
    Keywords francouzská literatura * přírodověda * fauna * zvířata
    UDC821.133.1
    Former owners Museum Království českého (Praha, Česko) (Former owner)
    Uživatelské pole PNPSignatura VHB 2113/3: Původní nakladatelská vazba, slabě otlučená a částečně poškozená hmyzem, zachovalý stav.
    Signatura VHB 2113/3: V knize signatury Musea království Českého a na titulním listu modré razítko "Vyřazeno z přebytečných výtisků bibliotheky Musea král. Českého". - V prvním svazku řady: Hbtužk: "V. Hellmuth".
    Herrn von Buffons Naturgeschichte der vierfüßigen Thiere

    book

    Call numberTrack No.LocationInfo
    VHB 2113/32113/HSbírka

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.