Number of the records: 1  

Reismüller, František, 1983-

  1. SYS0100401
    LBL
      
    -----cz--a22-----n--4500
    003
      
    CZ-PrNK
    005
      
    20250121192539.7
    008
      
    131216|n|aznnnaabn-----------|-a|a------
    024
    7-
    $a 0000-0002-3920-5842 $2 orcid
    024
    7-
    $a Q112473132 $2 wikidata
    040
      
    $a OSA001 $b cze $d ABA001 $d ABG001 $d ABA001 $e rda
    046
      
    $f 1983
    100
    1-
    $a Reismüller, František, $d 1983- $x sinolog, překladatel
    368
      
    $d Ph.D., Univerzita Karlova, Ústav Dálného východu (Teorie a dějiny literatur zemí Asie a Afriky) $s 2019
    368
      
    $d Mgr., Univerzita Karlova, Ústav Dálného východu (Sinologie) $s 2011
    370
      
    $c Česko $f Praha, Česko
    370
      
    $c Česko $f Praha, Česko
    372
      
    $a sinologie $a překladatelská činnost $a překlady z čínštiny $a cestovní ruch $a management cestovního ruchu
    373
      
    $a Česká centrála cestovního ruchu
    374
      
    $a sinologové $a překladatelé $a manažeři
    375
      
    $a muž
    377
      
    $a chi $a cze
    670
      
    $a Cchan Süe. Tanec temné duše. Překlad František Reismüller. Praha: Verzone, 2013 $b autoritní forma, biografické údaje
    670
      
    $a Hayan, Tumas et al. V cizí kůži. výbor moderní tchajwanské prózy. Překlad František Reismüller et. al. Jablonné v Podještědí: Mi:Lu Publishing, 2024 $b rok narození, biografické údaje
    670
      
    $a www(Živnostenský rejstřík), cit. 9. 1. 2025 $b datum narození, biografické údaje
    670
      
    $a www(Digitální repozitář Univerzity Karlovy), cit. 12. 1. 2025 $b biografické údaje
    670
      
    $a www(CzechTourism), cit. 12. 1. 2025 $b biografické údaje
    675
      
    $a www(Databáze českého překladu), cit. 16. 4. 2014
    678
    0-
    $a Narozen 11. 9. 1983. Sinolog a překladatel z čínštiny. Ředitel České centrály cestovního ruchu - CzechTourism (2023-).
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.