Number of the records: 1  

I quattro libri di Amadis di Gaula

  1. Title informationI quattro libri di Amadis di Gaula : oue si racconta a pieno l'historia de' suoi strenui, e ualerosi gesti, con una uaga uarieta di altre strane auuenture : tradotti pur hora di lingua Spagnuola nella nostra buona Italiana : e'il mio foglio : co'l priuilegio del sommo pontefice Papa Paolo III. et dell'illustriss. senato Veneto, par anni X
    Další autoři Pavel III., papež, 1468-1549 (Licensor)
    Tramezzino, Michele, 1539-1574 (Printer)
    Další var.názvyI quatro libri di Amadis di Gaula, oue si racconta a pieno l'historia de suoi strenui, e valorosi gesti, con una vaga varieta di altre strane avventure
    PublicationIn Venetia : per Michele Tramezzio, 1552
    Scope2 sv. ([12], 640 listů.) ; 8˚
    CountryItaly
    LanguageItalian
    Language of the originalSpanish
    Note Antikva, kurziva -- Signatury, složkové kustody -- Arabské číslování listů, římské číslování kapitol -- Mizející sazba, na počátku každé knihy iniciála ve výši 6, 8, 9 řádek s figurální výzdobou, čárkovaným pozadím v rámečku -- Titulní list pouze u prvního svazku - v oválu rámovaném ovocem postava ženy čtoucí knihu, v dolní části dřevořezu nápis Sibylla
    CitationBritish Union Catalog - COPAC http://copac.ac.uk/copac/wzgw?id=8289463&f=u&esn=F&rsn=1&rn=7. Brunet, sv. 4, s. 44
    Ownership hist.Na předsádce zápis perem Ioannes Achilles Misungj a perem "15 AD 59 Sÿz. Haydenreich von Pidnegg ; Knihovna Jana Bartoše. Na předsádce zápis perem Ioannes Achilles Misungj ; Knihovna Jana Bartoše
    Document kindstaré tisky
    ContentsLibro primo-secondo. [12], 280 listů ; Libro terzo-qvarto. L. 281-640
    ConspectStaré_tisky
    Former owners Bartoš, Jan, 1893-1946 (Former owner)
    Misung, Joannes Achilles (Former owner)
    Bartoš Jan 1893-1946 (390)
    Misung Joannes Achilles (390)
    book

    book

    Call numberTrack No.LocationInfo
    S XXXIVh15834/BSbírka
    S XXXIVh16835/BSbírka

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.