Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^pnp_us_auth 0037441 amo^"
  1. Názvové údajeVědecká kritika / Emil Hennequin ; přeložil F. V. Krejčí
    Osobní jméno Hennequin, Émile, 1858-1888 (Autor)
    Další autoři Krejčí, F. V. (František Václav), 1867-1941 (Překladatel)
    Pelcl, Josef, 1861-1916 (Nakladatel, vydavatel)
    Karásek ze Lvovic, Jiří, 1871-1951 (Autor podpisu)
    Korp. Alois Wiesner. Knihtiskař České akademie cís. Frant. Josefa pro vědy, slovesnost a umění (Praha) (Tiskař)
    NakladatelPraha : Josef Pelcl, 1897
    Výrobce(Tiskem Aloisa Wiesnera)
    Rozsah120, viii s.
    Klíčová slova francouzská literatura * literární teorie * literární věda * kritika * tvorba * vědecká kritika * stol. 19.
    Počet ex.2, z toho volných 2
    Druh dok.monografie
    SignaturaMUK 45, KaG XII C2 55
  2. Názvové údajeF.X. Šalda, čili, Problém českého umění / Fr. Tučný
    Osobní jméno Tučný, František, 1887-1962 (Autor)
    Další autoři Ota Parma (nakladatel) (Nakladatel, vydavatel)
    Obchodní tiskárna "Merkur" (Tiskař)
    NakladatelKrál. Vinohrady : Přerod, 1916
    VýrobceV Praze : Obchodní tiskárna Merkur
    Rozsah163 stran ; 19 cm
    Osobní hesla Šalda, F. X., 1867-1937 - výtvarný a literární kritik, estetik, básník, dramatik, překladatel
    Klíčová slova Šalda F. X. * literární věda * literární kritika * literární studie
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Druh dok.monografie
    SignaturaŠalda 028
  3. Názvové údajeZnamení u cest : kritické studie [převahou z let 1937-1942] / Albert Vyskočil
    Osobní jméno Vyskočil, Albert, 1890-1966 (Autor) (Dedikátor)
    Další autoři Holan, Vladimír, 1905-1980 (Dedikant)
    NakladatelV Brně : Nakladatelství Brněnské tiskárny, 1947
    Rozsah252 s.
    Klíčová slova česká literatura * jazykové rozbory * literárněvědné rozbory * současná čeština * kritické studie
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Druh dok.monografie
    SignaturaHolan 01151


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.