Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 1  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^pnp_us_auth 0095783^"
  1. Názvové údajeBramborová kuchyně : praktická příručka : Jak zužitkovati brambory v kuchyni : Úprava jídel, polévek, omáček, pečiv, dortů, salátů a pod. z bramborů pro malé, střední i větší domácnosti, jídelny, kuchyně restaurační i hotelové / Jaroslav Dvořák
    Osobní jméno Dvořák, Jaroslav (Autor)
    Další autoři Č.A.T., Českomoravské akciové tiskařské a vydavatelské podniky (Praha) (Nakladatel, vydavatel)
    NakladatelV Praze : Č.A.T., Českomoravské akciové tiskařské a vydavatelské podniky, 1942
    Rozsah130 stran ; 8°
    Klíčová slova kuchařky * kuchařské knihy * kuchařské recepty * příručka
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Druh dok.monografie
    SignaturaKuchařky 79


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.