Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^pnp_us_auth 0080703 amo^"
  1. Názvové údajeSušení zeleniny v domácnosti : význam zeleniny čerstvé i sušené pro výživu, její příprava k sušení, výhody, jakož i uchování pro účely kuchyňské / Václav Duda
    Osobní jméno Duda, Václav (Autor)
    Další autoři A. Neubert (nakladatelství) (Nakladatel, vydavatel)
    NakladatelPraha : A. Neubert, 1917
    Rozsah27 s. : il. ; 8°
    Klíčová slova zelenina * zpracování * návody * brožury
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Druh dok.monografie
    SignaturaHofmann 153
  2. Názvové údajeČeská kuchyně za dob nedostatku před sto lety / nynějším hospodyňkám na vybranou podává Čeněk Zíbrt
    Osobní jméno Zíbrt, Čeněk, 1864-1932 (Autor)
    Další autoři Ústřední zemědělské knihkupectví A. Neubert (Nakladatel, vydavatel)
    L. Štorkán a Al. Jaroš (tiskárna) (Tiskař)
    NakladatelV Praze : Zemědělské knihkupectví A Neubert, 1917
    VýrobceŠtorkán a Jaroš
    Rozsah95 stran ; 19,5 cm
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Druh dok.monografie
    SignaturaM 24 d 17
  3. Názvové údajeMed a jeho zpracování v domácnosti : pokyny a návody ke zužitkování medu k účelům kuchyňským i léčebným : příprava pečiva, perníků, marcipánů, dortů, cukrovinek a pod. : výroba medovin, likérů a jiných nápojů, jakož i nakládání a zavařování ovoce do medu / Josef Mnohoslav Kadlčák
    Osobní jméno Kadlčák, Josef Mnohoslav, 1856-1924 (Autor)
    Další autoři A. Neubert (nakladatelství) (Nakladatel, vydavatel)
    NakladatelPraha : A. Neubert, 1918
    Rozsah67 stran
    Klíčová slova med * kuchyně * zpracování
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Druh dok.monografie
    SignaturaHofmann 436


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.